Gränsen är nådd....

2011-05-06 @ 20:42:10
Skulle bara vilja ta en liten tund att påminna alla er som kanske har glömmt att jag, ja till och med jag har en gräns för hur mycket jag orkar med.

Ni kanske tror att ni kan säga och göra vad ni vill hur länge som helst, men det har hållit på för länge nu.

Jag skulle ochså vilja notera att om ni hade varit smarta nog att inse att människor kanske inte alltid beter sig som dom känner sig skulle ni troligtvis inte agera lika idiotiskt, och en liten uppdatering till er som ännu inte förstått -ingen gillar det.

Idag har jag mottagit en kommentar som totalt utklassar ALLT mest förolämpande och elakt någon någonsin sagt till mig, och detta av någon jag på ett och annat sätt ``älskar`` som en ganska nära vänn till mig. Jag vill bara säga till dig, JA DU, jag kommer inte glömma det i första taget.

Och nu kanske du tänker -men åååh vad kääänslig hon är! Ja, det kanske jag är, men jag vill ochså klargöra att jag till största delen inte störs av era bitchiga kommentarer, men det händer i vissa fall att det ni säger träffar på rätt ställe, och det får mig inte att gilla er mer.



Nu vill jag tacka för mig och alla er som står ut med min ganska så känslomässigt störda personlighet och jag vill hälsa att jag ska visa er andra, en dag kommer ni sluta se ner på mig. 


                                                     
                                                       *

Kommentarer

Postat av: lollo :D

vad är det som har hänt?

vem sa något elakt? :o <3333333333333

2011-05-06 @ 22:41:40
URL: http://teamla.blogg.se/

Postat av: Gabriel

Hej.. Schysst blogg och cool design.. Inspirerande.. Har själv en nystartad pappablogg om livet som ensamstående pappa till min grabbar.. Leon och Mio.. Kul att skriva om våra äventyr tillsammans.. Kramar Pappa Gabriel..

2011-05-06 @ 22:52:01
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/

Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg:D

Jag lottar ut 3 nya vinnare imorgon!

http://anneliih.blogg.se/2011/may/fredag-dagens-bloggd.html#comment

2011-05-06 @ 23:18:42
URL: http://anneliih.blogg.se/

Postat av: Maria

<3

2011-05-17 @ 21:37:29
URL: http://mariastl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback